El nostre projecte

ERC és i ha de seguir sent l’esquerra nacional. Cal que siguem capaços de trobar la fórmula d’equilibri entre catalanisme i esquerra.

La presentació de la candidatura de la Unió Republicana pretén centrar-se únicament en aconseguir els canvis estratègics, organitzatius i culturals que precisa el partit, sense cap ànim de promoció personal.

Descarrega’t el programa complet (PDF)
 

La solució per a Esquerra és ERC.

Esquerra Republicana de Catalunya tan sols ha de ser fidel a ella mateixa. Després de 80 anys d’història, els principis sota els que es fundà el nostre partit continuen sent vàlids i ens orienten en la línia a seguir. És la nostra responsabilitat saber-los adaptar als reptes que la societat catalana d’avui dia ens exigeix i reclama.

ERC és un partit polític, un partit sòlid i arrelat a la consciència col·lectiva dels catalans i les catalanes; un partit líder, de govern i de majories , que s’ha de sentir còmode a les institucions perquè fou qui les recuperà; un partit d’esquerra socialdemòcrata amb vocació d’alternativa pròpia al catalanisme conservador; un partit republicà, tolerant, inclusiu, ètic, amb principis molt ferms, amb permanent contacte amb les persones, les seves situacions i la seva quotidianitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s